Інформаційна сесія: Erasmus+ Partnerships for Cooperation – Партнерства у сфері освіти, навчання та молоді, подані європейськими неурядовими організаціями (30.01.2024 р., онлайн)

30 січня 2024 року Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (ЕАСЕА) у співпраці з Європейською Комісією організовує інформаційну онлайн-сесію щодо конкурсу Еразмус+ “Partnerships for Cooperation – Cooperation Partnerships in the fields of education, training and youth submitted by European NGOs” (конкурс ERASMUS-2024-PCOOP-ENGO).

Проєкти співпраці у сферах освіти та молоді (ENGO) на сайті НЕО в Україні.

Основна мета партнерства полягає в тому, щоб дозволити організаціям підвищити якість та актуальність своєї діяльності, розвивати та зміцнювати свої партнерські мережі, а також покращити свою спроможність діючи спільно на транснаціональному рівні, стимулюючи інтернаціоналізацію своєї діяльності шляхом обміну або розробки нових практик та методів. Координатор-заявник повинен бути європейською неурядовою організацією, що працює у сфері освіти та навчання (EDU) для лоту 1 або у сфері молоді (Youth) для лоту 2.

Що? Інформаційна сесія: Erasmus+ Partnerships for Cooperation – Партнерства у сфері освіти, навчання та молоді, подані європейськими неурядовими організаціями.

Де? Онлайн, Webex.

Коли? 30 січня 2024 року, з 10:00 до 12:30 (CET).

Приєднатися до інформаційної сесії

Детальніше про інформаційну сесію 

Попередня Всі можливості для молоді Еразмус+ на конкурси 2023 р. (30.01.2023, ...